Taylor Swift ft The Civil Wars – SAFE AND SOUND

Posted: February 25, 2012 in song
Tags: , , , , ,

Mellow song attack – Hmm kayakna sedang in the mood for lagu-lagu mellow nih. Lagu SAFE AND SOUND by Taylor Swift ft The Civil Wars ini adalah ost film The Hunger Games yang diangkat dari novel best seller dengan judul sama. Kalo ga salah eheh.

Lagunya manis n nadanya sedih-sedih gimanaa gitu (namanyah juga mellouw bang), mostly suara mbak Taylor dengan iringan petikan gitar doang.

Just close your eyes, the sun is going down. You’ll be alright, no one can hurt you now. Come morning light, you and I’ll be safe, and sound..

Itu cuplikan reff-nyah, the most catchy part of the song, n the saddest, imo. Kalo film-nya sendiri belum yakin mau nonton di bioskop or not. Kayakna actionnya lumayan sih, cuman diriku alergi drama yang banyakan romance-nya sih, jadi kalo ni film banyak romantje-romantjenya, pass aj deh. Nyewa aj besok di rental😛 .

But we’ll see.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s